ПЕРЛИ

Crispearls Dark

Crispearls Dark

Крцкави вафла топчиња облиени со темно чоколадо..

940 Ден Без ДДВ: 895 Ден

Chrispearls Milk

Chrispearls Milk

Крцкави вафла топчиња облиени со млечно чоколадо..

940 Ден Без ДДВ: 895 Ден

Crispearls White

Crispearls White

Крцкави вафла топчиња облиени со бело чоколадо..

890 Ден Без ДДВ: 848 Ден

Crispearls Ruby

Crispearls Ruby

Крцкави вафла топчиња облиени со розово руби чоколадо..

1,190 Ден Без ДДВ: 1,133 Ден

Crispearls Salted Caramel

Crispearls Salted Caramel

Крцкави вафла топчиња облиени со чоколадо од солена карамела..

1,190 Ден Без ДДВ: 1,133 Ден

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)