МУСОВИ

Чоколаден мус - Milk Chocolate Mousse

Чоколаден мус - Milk Chocolate Mousse

Мус од чоколадо во прав со 70% млечно чоколадо. Се спрема со додавање на млеко. ..

980 Ден Без ДДВ: 891 Ден

Бело чоколадо мус - White Chocolate Mousse

Бело чоколадо мус - White Chocolate Mousse

Мус од бело чоколадо во прав со 58.5% млечно чоколадо. Се спрема со додавање на млеко. Пакување 800г..

980 Ден Без ДДВ: 933 Ден

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)