Информации за испорака

Услови за испорака

Почитувани потрошувачи,

Со релизација на нарачката и вршење на уплатата на саканиот производ, се смета дека е склучен договор помеѓу МОИ НАМИРНИЦИ и потрошувачот.

Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку КАРГО ЕКСПРЕС до базата која е наведена во нарачката доколку производот треба да се испорача надвор од околината на Скопје или со сопствена дистрибутивна мрежа доколку произвотод треба да се испорача на околина на Скопје.

Производите и нивните цени ќе бидат истакнати на оваа интернет страницата. Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.

За нарачка на производ за достава вон околина на Скопје, корисникот е потребно да ги плати трошоците за достава на доставувачот. Доколку се испорачува во околина на Скопје, МОИ НАМИРНИЦИ ги сноси трошоците за достава.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да нѐ контактирате телефонски или да поставите прашање на следната адреса info@moi-namirnici.mk.

Ви почит,

МОИ НАМИРНИЦИ