ТОПЛО ЧОКОЛАДО

ТОПЛО ЧОКОЛАДО

ТОПЛО ЧОКОЛАДО


Dolcezza Bianco - бело чоколадо

Dolcezza Bianco - бело чоколадо

Состав: шеќер, скроб, сириште во прав, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, бело чоколадо, боја Е102..

870 Ден Без ДДВ: 829 Ден

Dolcezza Cioccolato - чоколадо

Dolcezza Cioccolato - чоколадо

Состав: шеќер, какао во прав, скроб, адитив Е410, сол, ароми:ванилин, чоколадо...

870 Ден Без ДДВ: 791 Ден

Dolcezza Fragola - јагода

Dolcezza Fragola - јагода

Состав: шеќер, сириште во прав, скроб, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, кафе...

870 Ден Без ДДВ: 829 Ден

Dolcezza Nocciola - лешник

Dolcezza Nocciola - лешник

Состав: шеќер, лешник паста во прав, скроб, какао во прав, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, лешник...

870 Ден Без ДДВ: 791 Ден

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)