ЧОКОЛАДО, ПЕРЛИ, КАКАО

ЧОКОЛАДО, ПЕРЛИ, КАКАО

Example of category description text


Пребарајте повторно

Callebout Plain Arome

Callebout Plain Arome

100% чисто какао во прав со исклучителен акцент на природно чиста арома..

840 Ден Без ДДВ: 800 Ден

Power 80 - чоколадни капки

Power 80 - чоколадни капки

Состав: какао маса,шеќер, обезмастено какао во прав, емулгатор: соја лецитин, природна ванила а..

2,070 Ден Без ДДВ: 1,971 Ден

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, какао маса, емулгатор: соја лецитин, природн..

2,320 Ден Без ДДВ: 2,210 Ден

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, згуснувач: соја лецитин, природна ванила аро..

2,210 Ден Без ДДВ: 2,009 Ден

Gold - чоколадни капки

Gold - чоколадни капки

Состав  какао путер, шеќер, полномасно млеко во прав, млечен шеќер, сурутка во прав, ..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Ruby RB1 - чоколадни капки

Ruby RB1 - чоколадни капки

Состав:  шеќер, какао путер, обезмастено млеко во прав, полномасно млеко во прав, какао маса, ..

2,690 Ден Без ДДВ: 2,562 Ден

Strawberry - чоколадни капки

Strawberry - чоколадни капки

Состав:  Какао путер 30%, поломасно млеко во прав, емулгатор: соја лецитин, арома, боја: Е..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Orange - чоколадни капки

Orange - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 47%, какао путер 29%, полномасно млеко во прав 23,5%, емулгатор: соја леци..

2,500 Ден Без ДДВ: 2,273 Ден

Lemon - чоколадни капки

Lemon - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 51%, какао путер 27,5%, полномасно млеко во прав 20%, емулгатор: соја леци..

2,670 Ден Без ДДВ: 2,427 Ден

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 10кг

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 10кг

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 во пакување од 10кг..

6,160 Ден Без ДДВ: 5,600 Ден

Капки од црно чоколадо 54.5% Recipe 811

Капки од црно чоколадо 54.5% Recipe 811

Чоколадни капки од црно чоколадо со 54.5% какао во пакување од 10кг..

6,290 Ден Без ДДВ: 5,990 Ден

Млечни чоколадни капки Recipe 823 10кг

Млечни чоколадни капки Recipe 823 10кг

Млечни чоколадни капки со 33% какао во пакување од 10кг..

6,500 Ден Без ДДВ: 6,190 Ден

Crispearls Dark

Crispearls Dark

Крцкави вафла топчиња облиени со темно чоколадо..

940 Ден Без ДДВ: 895 Ден

Chrispearls Milk

Chrispearls Milk

Крцкави вафла топчиња облиени со млечно чоколадо..

940 Ден Без ДДВ: 895 Ден

Crispearls White

Crispearls White

Крцкави вафла топчиња облиени со бело чоколадо..

890 Ден Без ДДВ: 848 Ден

Crispearls Ruby

Crispearls Ruby

Крцкави вафла топчиња облиени со розово руби чоколадо..

1,190 Ден Без ДДВ: 1,133 Ден

Crispearls Salted Caramel

Crispearls Salted Caramel

Крцкави вафла топчиња облиени со чоколадо од солена карамела..

1,190 Ден Без ДДВ: 1,133 Ден

Чоколаден мус - Milk Chocolate Mousse

Чоколаден мус - Milk Chocolate Mousse

Мус од чоколадо во прав со 70% млечно чоколадо. Се спрема со додавање на млеко. ..

980 Ден Без ДДВ: 891 Ден

Бело чоколадо мус - White Chocolate Mousse

Бело чоколадо мус - White Chocolate Mousse

Мус од бело чоколадо во прав со 58.5% млечно чоколадо. Се спрема со додавање на млеко. Пакување 800г..

980 Ден Без ДДВ: 933 Ден

Прикажани од 1 до 19 од вкупно 19 (1 страна/и)