ЧОКОЛАДНИ КАПКИ

Power 80 - чоколадни капки

Power 80 - чоколадни капки

Состав: какао маса,шеќер, обезмастено какао во прав, емулгатор: соја лецитин, природна ванила а..

2,070 Ден Без ДДВ: 1,971 Ден

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, какао маса, емулгатор: соја лецитин, природн..

2,320 Ден Без ДДВ: 2,210 Ден

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, згуснувач: соја лецитин, природна ванила аро..

2,210 Ден Без ДДВ: 2,009 Ден

Gold - чоколадни капки

Gold - чоколадни капки

Состав  какао путер, шеќер, полномасно млеко во прав, млечен шеќер, сурутка во прав, ..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Ruby RB1 - чоколадни капки

Ruby RB1 - чоколадни капки

Состав:  шеќер, какао путер, обезмастено млеко во прав, полномасно млеко во прав, какао маса, ..

2,690 Ден Без ДДВ: 2,562 Ден

Strawberry - чоколадни капки

Strawberry - чоколадни капки

Состав:  Какао путер 30%, поломасно млеко во прав, емулгатор: соја лецитин, арома, боја: Е..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Orange - чоколадни капки

Orange - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 47%, какао путер 29%, полномасно млеко во прав 23,5%, емулгатор: соја леци..

2,500 Ден Без ДДВ: 2,273 Ден

Lemon - чоколадни капки

Lemon - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 51%, какао путер 27,5%, полномасно млеко во прав 20%, емулгатор: соја леци..

2,670 Ден Без ДДВ: 2,427 Ден

Cappuccino

Cappuccino

Состав:   шеќер 43%, какао путер 27,5%, полномасно млеко во прав 22,5%, какао маса 4%, каф..

3,150 Ден Без ДДВ: 2,864 Ден

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 10кг

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 10кг

Млечни бели чоколадни капки Recipe W2 во пакување од 10кг..

6,160 Ден Без ДДВ: 5,600 Ден

Капки од црно чоколадо 54.5% Recipe 811

Капки од црно чоколадо 54.5% Recipe 811

Чоколадни капки од црно чоколадо со 54.5% какао во пакување од 10кг..

5,880 Ден Без ДДВ: 5,600 Ден

Млечни чоколадни капки Recipe 823 10кг

Млечни чоколадни капки Recipe 823 10кг

Млечни чоколадни капки со 33% какао во пакување од 10кг..

6,500 Ден Без ДДВ: 6,190 Ден

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)