ПРЕЛИВИ

Caramello - карамела

Caramello - карамела

Состав: Глукозен сируп, прегорен шеќер, боја:Е150...

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

Cioccolato - чоколадо

Cioccolato - чоколадо

Состав:  глукозо-фруктозен сируп, шеќер, чоколадо(6%)(шеќер, какао маса, какао путер, емулгатор..

520 Ден Без ДДВ: 473 Ден

Fragola - јагода

Fragola - јагода

Топинг прелив од јагода..

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

Nicciola - лешник

Nicciola - лешник

Toping Nocciola Прелив..

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

 Mango - манго

Mango - манго

Состав: глукозо фруктозен сируп, пире од манго(25%), згуснувач:модифициран скроб Е1442, регулатор на..

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

Frutti di bosco - шумско овошје

Frutti di bosco - шумско овошје

Состав: глукозо-фруктозен сируп, шумски плодови (25%)(боровница, јагода, капина, малина), шеќер, згу..

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

Amarena - вишна

Amarena - вишна

Toping Amarena Прелив..

520 Ден Без ДДВ: 495 Ден

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)