КОЛАГЕН

Говедски колаген

Говедски колаген

Чистиот колаген тип 1 и 3 содржи чист протеин, кој придонесува за раст и одржување на здрави ткива. ..

1,870 Ден Без ДДВ: 1,585 Ден

Какао Irca и говедски колаген

Какао Irca и говедски колаген

1кг чисто какао, производител Irca  со 300гр говедски Dimas колаген во прав...

2,590 Ден Без ДДВ: 2,467 Ден

Какао Irca и рибен колаген

Какао Irca и рибен колаген

1кг чисто какао, производител Irca со 150гр рибен Dimas колаген во прав...

2,990 Ден Без ДДВ: 2,848 Ден

Рибен колаген

Рибен колаген

Чистиот рибен колаген тип 1 во прашкаста состојба е ензимски хидролизиран во пептиди, со мала молеку..

2,470 Ден Без ДДВ: 2,093 Ден

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)