Callebaut

Dolcezza Bianco - бело чоколадо

Dolcezza Bianco - бело чоколадо

Состав: шеќер, скроб, сириште во прав, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, бело чоколадо, боја Е102..

870 Ден Без ДДВ: 829 Ден

Callebout Plain Arome

Callebout Plain Arome

100% чисто какао во прав со исклучителен акцент на природно чиста арома..

840 Ден Без ДДВ: 800 Ден

Dolcezza Cioccolato - чоколадо

Dolcezza Cioccolato - чоколадо

Состав: шеќер, какао во прав, скроб, адитив Е410, сол, ароми:ванилин, чоколадо...

870 Ден Без ДДВ: 791 Ден

NXT Dairy Free

NXT Dairy Free

Чоколадните капки NXT dairy-free со какао 42,3%, без воопшто забележливи траги од млеко. Погодно е з..

2,550 Ден Без ДДВ: 2,429 Ден

Power 80 - чоколадни капки

Power 80 - чоколадни капки

Состав: какао маса,шеќер, обезмастено какао во прав, емулгатор: соја лецитин, природна ванила а..

2,070 Ден Без ДДВ: 1,971 Ден

Какао Irca и рибен колаген

Какао Irca и рибен колаген

1кг чисто какао, производител Barry со 150гр рибен Dimas колаген во прав...

2,950 Ден Без ДДВ: 2,810 Ден

Какао Plain Aroma и говедски колаген

Какао Plain Aroma и говедски колаген

1кг чисто какао, производител Barry Plain Aroma со 300гр говедски Dimas колаген во прав...

2,510 Ден Без ДДВ: 2,390 Ден

Dolcezza Coco - кокос

Dolcezza Coco - кокос

Состав: шеќер, кокосово брашно, скроб, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, кокос...

730 Ден Без ДДВ: 695 Ден

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Млечно Recipe No. 823 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, какао маса, емулгатор: соја лецитин, природн..

2,320 Ден Без ДДВ: 2,210 Ден

Dolcezza Fragola - јагода

Dolcezza Fragola - јагода

Состав: шеќер, сириште во прав, скроб, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, кафе...

870 Ден Без ДДВ: 829 Ден

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Бело чоколадо W2 - чоколадни капки

Состав: Шеќер, какао путер, полномасно млеко во прав, згуснувач: соја лецитин, природна ванила аро..

2,210 Ден Без ДДВ: 2,009 Ден

Dolcezza Nocciola - лешник

Dolcezza Nocciola - лешник

Состав: шеќер, лешник паста во прав, скроб, какао во прав, адитив Е410, сол, ароми: ванилин, лешник...

870 Ден Без ДДВ: 791 Ден

Gold - чоколадни капки

Gold - чоколадни капки

Состав  какао путер, шеќер, полномасно млеко во прав, млечен шеќер, сурутка во прав, ..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Ruby RB1 - чоколадни капки

Ruby RB1 - чоколадни капки

Состав:  шеќер, какао путер, обезмастено млеко во прав, полномасно млеко во прав, какао маса, ..

2,690 Ден Без ДДВ: 2,562 Ден

Strawberry - чоколадни капки

Strawberry - чоколадни капки

Состав:  Какао путер 30%, поломасно млеко во прав, емулгатор: соја лецитин, арома, боја: Е..

2,540 Ден Без ДДВ: 2,309 Ден

Dolcezza Tiramisu - тирамису

Dolcezza Tiramisu - тирамису

..

730 Ден Без ДДВ: 695 Ден

Orange - чоколадни капки

Orange - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 47%, какао путер 29%, полномасно млеко во прав 23,5%, емулгатор: соја леци..

2,500 Ден Без ДДВ: 2,273 Ден

Caramel - чоколадни капки

Caramel - чоколадни капки

..

2,950 Ден Без ДДВ: 2,682 Ден

Lemon - чоколадни капки

Lemon - чоколадни капки

Состав:   Шеќер 51%, какао путер 27,5%, полномасно млеко во прав 20%, емулгатор: соја леци..

2,670 Ден Без ДДВ: 2,427 Ден

Cappuccino

Cappuccino

Состав:   шеќер 43%, какао путер 27,5%, полномасно млеко во прав 22,5%, какао маса 4%, каф..

3,150 Ден Без ДДВ: 2,864 Ден

Прикажани од 1 до 20 од вкупно 32 (2 страна/и)